таг: Едногодишното

Едногодишното дете кое почина од ковид-19 е од Домот за деца...

0
Едногодишното дете кое почина од ковид-19 е од Домот за деца без родители во Битола и имало повеќе хронични заболувања, соопштитја од Министерството...