таг: едногласната

Заболени од 18 до 60 години со температура од 38 степени...

0
По едногласната позитивна одлука на Комисијата на епидемиолози од Министерството за здравство на Грција, колхицинот се вклучува во протоколот за третман на Ковид-19...