таг: единици

За заштита од сите соеви Ковид-19, потребни се 500 единици антитела

0
Потребни се 150 единици антитела за да се спречи зaболување со првичниот сој на Ковид-19 кај човекот. Односно, за да може имунолошкиот систем...

КОНЕЧНО Е ПОЗНАТО: Колку антитела се потребни за заштита од сите...

0
Потребни се 150 единици антитела за да се спречи зaболување со првичниот сој на Ковид-19 кај човекот. Односно, за да може имунолошкиот систем...

Специјалци во зградата на Судот во Нови Сад, сомнеж за подметната...

0
Припадници на специјалните единици на српското Министерство за внатрешни работи упаднаа во зградата на судот во Нови...