таг: египетската

Египетската армија ја потврди смртта на граничен стражар во престрелка кај...

0
Египетската армија денеска соопшти дека ја истражува смртта на својот граничен стражар во вооружен конфликт во граничната област Рафа меѓу Египет и Појасот...

Повеќе од 300 бродови чекаат да го поминат Суецкиот Канал

0
Шефот на египетската служба за управување со Суецкиот Канал денеска изјави дека силниот ветер не е главната причина за заглавувањето на товарниот брод...