таг: Егеј

Се празнуваат Св. маченици Зиновиј и Зиновија, тој ги лекувал сите...

0
Потекнуваа од градот Егеј во Киликија, во југоисточниот дел на Мала Азија. Богатството, што го наследија од родителите, го раздадоа на сиромасите и...