таг: Евтин

Овој евтин антидепресив го намалува ризикот од долга хоспитализација кај пациенти...

0
Евтин антидепресив ја намалува потребата од хоспитализација кај високоризичните возрасни пациенти со Ковид-19 покажуваат клиничките испитувања, јавија американските медиуми. Научниците испробале лек против...