таг: Евростат

Бугарите се најсиромашни во ЕУ

0
Според последните податоци на Евростат, Бугарија е најсиромашна држава во Европската унија, а по неа следува Хрватска. Податоците на...

Евростат: Бугарите се најсиромашни во ЕУ

0
Според последните податоци на Евростат, Бугарија е најсиромашна држава во Европската унија, а по неа следува Хрватска. Податоците на Евростат покажуваат дека...