fbpx

таг: „Евроазија”

Интерконтинетално бебе се роди во тунелот „Евроазија” под Босфорот

0
 Двојка влегла во тунелот „Евроазија” во Истанбул, кој ги поврзува двете страни на градот, го пречекале своето бебе под Босфор и излегле...