таг: евидентирани

СЗО: Досега 20 земји пријавиле 348 случаи на хепатитис со непознато...

0
Досега се евидентирани 348 случаи на хепатитис со непознато потекло, соопшти Светската здравствена организација (СЗО). Се разгледува претпоставката дека аденовирус е...