таг: Евзони

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони

0
Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон...

Протест на грчките камионџии на граничниот премин Евзони

0
Воведување временско ограничување за влез на камиони од Евзони, меѓу 7 и 19 часот, како и целосниот...