таг: Евелин

ТИЕ СЕ СВЕТСКО ЧУДО: Сестри близначки родени од две матки и...

0
Ева Реа и Евелин Рос имаат идентични особини и изгледаат како вистински близначки, но всушност се родени од две матки и со осум...