таг: ЕБУ

Се размислува за дисквалификација на израелска песна за Евровизија поради нејзината...

0
реклама Европската радиодифузна унија (ЕБУ) размислува дали да ја дисквалификува израелската песна „Октомвриски дожд“ за...

Украина нема да може да биде домаќин на Евровизија

0
Европската унија на радиодифузери (ЕБУ) објави дека, по анализата и спроведувањето физибилити студија, Украина не може да биде домаќин на „Песна на Евровизија“...