таг: ЕБОР

ЕБОР ја зголеми прогнозата за економски раст на земјава на 4%

0
ЕБОР ја зголеми прогнозата за економски раст на Република Северна Македонија за оваа година на четири проценти. Тоа е за еден отсто повеќе...