таг: духот

„Оживеа“ скопската чаршија – локалите единствената забавна атракција за скопјани

0
реклама Духот на младите се враќа во старата чаршија. Младите велат дека високите температури...

11 години од отворањето на спомен куќата „Тодор Проески“

0
Во духот на хуманоста и музиката се одбележа денот на отворање на спомен куќата „Тодор Проески“. Спомен куќата на Тоше денес...

ВИДЕО: Брус Ли е жив и живее во Карпош три!

0
Оваа снимка „докажува“ дека духот на највлијателниот борец на XX век е отелотворено во скопската населба Карпош 3.