таг: дур

Го гали непцето со НЕСТВАРНИОТ ВКУС, се прави речиси сам: Најсочиот...

0
Се ќе биде готово дур да трепнете, ќе ја ставите тортата во рерна и се што треба да направите е нетрпеливо да цупкате...