таг: Думбовиќ

Градоначалникот на Петриња: Ова е борба за опстанок!

0
Градоначалникот на Петриња, Даринко Думбовиќ, за Н1 посочи за моменталната состојба во Петриња. -Постојните инсталации се уништени од силен земјотрес. Во едниот...