таг: Дуда

Дуда ги повика земјите од НАТО да го зголемат производството на...

0
Полскиот претседател Анджеј Дуда ги повика другите земји од НАТО да го зголемат производството на муниција за да ги одвратат потенцијалните напади од...

Претседателот на Полска ги повика членките на НАТО да ги зголемат...

0
Претседателот на Полска, Анджеј Дуда денеска ги повика другите членки на НАТО алијансата да ги зголемат своите национални одбранбени распределби од сегашните два...

Претседателот Дуда одби ЕУ да одлучува за правдата во Полска

0
Полскиот претседател Анджеј Дуда изјави дека Европската унија не може да одлучува за полското судство,...

Полска одбива да ја плати казната: ЕУ не може да одлучува...

0
Претседателот на Полска, Анджеј Дуда, изјави дека Европската Унија не може да одлучува за полското...

Мариа Дуда: Хуманите акции нè обединуваат како Македонци низ целиот свет

0
Мариа Дуда e менаџерка, хуманистка, жена од акција. Македонка која живее во САД, но моментно е тука, и не пропушта ниеден миг да...