таг: дружењето

ФОТО: Сузана Турунџиева и Атиџе низ главниот град кај „скопските пчели“

0
Уживаме во дружењето на Сузана Турунџиева и Атиџе Муратова и со задоволство ги следиме сите нивни заеднични моменти кои Сузе ги споделува на...