таг: Дростен

Главниот германски вирусолог предупредува: Влошување на епидемиолошката состојба на пролет

0
Главниот германски вирусолог Кристијан Дростен очекува дека светот, во однос на пандемијата, нема да се врати во „нормалноста“ долго време и рече дека...