таг: држат

Луѓето родени под овие знаци често се огорчени и зајадливи

0
ИМА луѓе кои постојано држат лутина кон некого. Тие се цинични, саркастични, каустични и често кажуваат груби работи кога се вознемирени. Тие не...

Празникот на жените на украинското боиште

0
Додека жените ширум светот денес држат цвеќе во своите раце, илјадници други во Украина наместо букети земаа оружје за да ја...