таг: древна

Ако ја имате буквата „М“ на дланка, навистина имате СРЕЌА: Еве...

0
Хиромантијата е древна уметност чии корени датираат илјадници години наназад од Индија, потекнува од хинду астрологијата и првпат се споменува во кинеската книга...

Фенг шуи совети: Како да ги донесете љубовта и интимноста во...

0
Фенг шуи е древна кинеска уметност која верува дека одредени аспекти на животот можат да се подобрат или да се повратат во...