таг: дрвја“

Ова се клучните точки на судбоносниот Самит „COP26“ за климатските промени

0
„Јаглен, автомобили, пари и дрвја“, ова се темите коишто британскиот премиер Борис Џонсон ги сумираше како главни точки на Конференцијата на...