таг: Дрвото

Мистеријата за највисокото дрво во светот: Зошто никој не знае каде...

0
Дрвото „Џиновска секвоја“ со име Хиперион се наоѓа во Националниот парк Редвуд во Калифорнија, но точната локација на највисокото дрво во светот...