таг: Драшко

Бања Лука доби полиција за кучиња

0
Градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ на својата официјална страница на Фејсбук објави дека Бања Лука добила полиција за кучиња, која е прва...

ФОТО: Еве како изгледа Бања Лука на Денот на вљубените

0
Градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ на својот Фејсбук профил објави фотографии од убавите улици во Бања Лука, каде има поставено балони во...