таг: драстична

Платата на Манчини, главен доказ против Манчестер Сити

0
На Манчестер сити му се заканува драстична казна, па дури и исфрлање од лигата поради кршење на правилата за финансиски фер-плеј на Премиер...

Д-р Мехмедовиќ: „Млаките“ кампањи не дадоа резултат, време е за задолжителна...

0
Задолжителната вакцинација е драстична мерка, но е неопходна за заштита од Ковид-19 и новите соеви кои земаат сè поголем замав, вели за ...

Марина Дојчиновска: Со Горан си ги разубавуваме животите веќе шеста година

0
Разделбата со телевизијата ѝ била драстична промена во животот, а екранот го замени со претприемништво. Можеби и вам ви фали на ТВ-екраните...