таг: драматично

(ВИДЕО) Ходниците полни со мртви во црни кеси, голем број на...

0
Драматично е во Србија. Борбата со коронавирусот продолжува. Пациентите се јавуваат навреме, но клиничките слики се тешки. Дневно има од 4.000 до...

Лек за астма помага при ковид-19

0
Лек против астма може драматично да го намали ризикот од хоспитализација, симптомите и времето на опоравување кај пациенти со Ковид-19 доколку се употребува...

ИСТРАЖУВАЊЕ: Лек против астма го намалува ризикот за хоспитализација од Ковид-19

0
Лек против астма може драматично да го намали ризикот од хоспитализација, симптомите и времето на опоравување кај пациенти со Ковид-19 доколку се употребува...