таг: Дојран

Првото издание на Меѓународниот филмски фестивал „Преку Езерото“ од 5 -7...

0
Од 5 -7 август во Стар Дојран ќе се одржи првото издание на Меѓународниот филмски фестивал Преку Езерото / Across The Lake Dojran...

Покрај Дојран, од денеска и во Демир Капија нема веќе активни...

0
Во Демир Капија и во Дојран нема ниту еден активен случај на ковид-19, додека пак на ниво на Македонија оваа бројка падна под...