таг: Дојдовме

За Шведска масовното ковид-тестирање веќе не е исплатливо

0
Дојдовме до точка каде што цената и релевантноста на тестирањето повеќе не се оправдани, изјави синоќа Карин Тегмарк Висел, директор на...