таг: дошла

Пченката е богата со витамини, еве зошто треба да ја јадете

0
Пченката во Европа дошла од Јужна Америка со шпанските освојувачи и стана незаменлив дел од исхраната на жителите на стариот континент. Во вкупното...

ФОТО | Генијалните оброци на самохраната мајка со две деца: Покреативни...

0
Една мајка дошла до одлична идеја како на своите деца да им го поправи расположението, да им го отвори апетитот и да ги...