таг: дочекан

Фон дер Лајен: Украина и ЕУ не биле никогаш поблиску

0
Емотивно дочекан говорот на украинскиот претседател Володомир Зеленски во Европскиот парламент. Пратениците беа облечени во маици со украинското знаме и држеа...

Фон дер Лајен: Украина и ЕУ не биле никогаш поблиску

0
Емотивно дочекан говорот на украинскиот претседател Володомир Зеленски во Европскиот парламент. Пратениците беа облечени во маици со украинското знаме и држеа...

Бајрам се слави во Албанија и Косово

0
Фитр Бајрами беше дочекан со ентузијазам од муслиманските верници во Албанија. Илјадници учествуваа на бајрамската молитва на плоштадот Скендербег во Тирана. Нивните желби...