таг: доцнење

Договорот од Преспа тема на расправа во грчкиот парламент

0
Грчката опозиција бара отчет од Владата на Атина за доцнење во спроведувањето на Договорот од Преспа, во врска со билатералните меморандуми, ревизиите на...