таг: Доцент

Д-р Киријас: Со масовна вакцинација можеме да се справиме со Ковид-19

0
Доцент д-р Мери Киријас од Институтот за имунологија во интервју за МИА вели дека досегашните искуства покажуваат дека вакцинацијата е еден од начините со...