таг: доставување

Стотици коментари и реакции за законот за продажба на земјоделско земјиште

0
Заврши рокот за доставување забелешки и коментари за предлог законското решение за продажба на државното земјоделско земјиште. Стотици коментари осамнаа на Електронскиот регистар...