таг: достава

Е-Трговија: Посебни беџови за трговците кои работат со правила

0
Производи со сомнителен квалитет, достава на пратки без фискална сметка, доцнење на испораки, се само дел од поплаките на граѓаните на социјалните мрежи...

ФедЕкс ги намалува трошоците, ќе отпушти до 6.300 работници во Европа

0
Американската компанија за достава ФедЕкс (FedEx) соопшти да отпушти од 5.500 до 6.300 вработени во Европа, со цел да ги намали трошоците. ...