таг: досегашното

Блумберг“: Со ова темпо на вакцинација, Македонија ќе ја победи короната...

0
Со досегашното темпо на имунизација, на Македонија ќе ѝ бидат потребни над 10 години за да го победи коронавирусот, е заклучокот од истражувањето на „Блумберг“,...