таг: дополнителната

Светска медицинска асоцијација: Можеби вакцината против Ковид-19 ќе треба да се...

0
Дополнителната, засилувачка доза од вакцината против коронавирусот веројатно ќе биде потребна секоја година, е мислењето на претседателот на Светската медицинска асоцијација, Франк Улрих...

На Кипар потврдени случаи на заразени со новиот вид на Ковид-19

0
По проверката и дополнителната анализа на 19 позитивни случаи на Ковид-19 кај посетители кои на Кипар стигнале од Велика Британија, кај 12 е...