таг: Донфрид

Донфрид: Косово и Србија мора да ја завршат напорната работа

0
Американскиот помошник државен секретар за Европа и Евроазија Карен Донфрид изјави дека Косово и Србија...

САД во обид да ја намалат тензијата меѓу Русија и Украина

0
Американскиот помошник државен секретар Карен Донфрид која е задолеѓжана за еворпски и евроазиски прашања следната...