таг: Донованозата

Опасна полова болест пристигна во Европа: Дознајте за што станува збор...

0
Донованозата е позната и како „Granuloma inguinale“ (ингвинален гранулом), таа е полово пренослива болест и може да резултира со уништување на заразеното ткиво...