таг: донираше

SPORT LIFE во новогодишна хумана акција

0
Во пресрет на новогодишните празници Sport Life донираше новогодишни пакетчиња во повеќе институции за деца и млади...

Турција ни донираше 30 илјади вакцини Синовак, ќе пристигнат за седум...

0
Турција ни донираше 30 илјади вакцини Синовак, кои би пристигнале за седум до десет дена. Секако поради големата љубов кон Македонија...

Стопанска банка донираше хируршка опрема на Универзитетската клиника „Св. Наум Охридски“

0
Стопанска банка донираше хируршка и лапараскопска опрема на Универзитетската клиника по хируршки болести „Св. Наум Охридски“. Со...

Норвешка ни донираше 100 механички респиратори дизајнирани за користење во итни...

0
Норвешка донираше 100 механички респиратори за инвазивна и неинвазина вентилација, дизајнирани за користење во итни случаи и надвор од болничките сали, односно во...