таг: донирала

Амбер Хард не ги донирала ветените седум милиони долари во хуманитарни...

0
Амбер Хард не ги донирала ветените седум милиони американски долари во хуманитарни цели, истакна Теренс Доерти, претставник на Американската унија за граѓански слободи (АКЛУ),...