таг: доматите

Бабовски: Некој помешал микро и милиграми, нема тешки метали во доматите...

0
Во доматите и краставиците нема тешки метали штетни за здравјето на граѓаните, потврди уште еднаш денеска на прес-конференција директорот на Агенцијата за храна...