таг: должни

Во Москва отпуштаат од работа лица кои не сакаат да се...

0
Работодавците во Москва се должни да отпуштаат вработени кои одбиваат вакцинација против коронавирусот, соопштија од  Оперативниот штаб за контрола и следење на состојбата...

Сто и четириесет долари казна за неносење маска во Сиднеј

0
Луѓето се должни да носат маска во трговски центри, јавен превоз, кина, верски храмови, фризери и салони за убавина. Властите...