таг: долгото

Колку време е потребно за со вежбање за да се отстранат...

0
реклама Знаеме дека долгото седење не е добро за нас, но колку вежбање е...

Колку вежбање е потребно за да се отстранат негативните ефекти од...

0
Знаеме дека долгото седење не е добро за нас, но колку вежбање е потребно за да се спротивставиме на негативните здравствени ефекти од...

Прекувремената работа е најголемиот предизвикувач за колапс на здравјето, многумина работат...

0
Долгото работно време одзема стотици животи годишно, според Светската здравствена организација (СЗО). Првата глобална студија од ваков вид покажа дека 745 000 луѓе...

Вежбање на отворено на ниски температури има многу здравствени придобивки: Совети...

0
Со оглед на долгото периоди поминати во затворени простории, рестрикциите на активности, како и затворањето на многу спортски објекти за многу луѓе...