таг: долгоочекуванта

Пристигнува долгоочекуваната опција на Инстаграм

0
Инстаграм ја воведува долгоочекуванта опција, за која може да се рече дека ќе израдува многумина и дефинитивно е сигурно дека ќе го подобри...