таг: Долгогодишни

Проверете дали е вашата: Луѓето со оваа крвна група живеат најдолго

0
Долгогодишни студии дошле со заклучок дека најасилна е О крвната група. Луѓето со оваа крвна група имаат најмал ризик да заболат од кардиоваскуларни...