таг: долговечност

Ги освои срцата на јавноста и печатот – мачорот Лари во...

0
Неговата долговечност можеби предизвикува завист, но мачорот Лари е „на функција“ во кабинетот на „Даунинг стрит“ веќе десет години, и веќе „смени“ тројца...