таг: долгите

Со 12 минути напорно вежбање, до одлични резултати

0
Иако и трчањето и долгите тренинзи во вежбалница се одлични поради повеќе причини, и суперкусите ИТИ (интензивни тренинзи со интервали) дефинитивно може да...

ВИДЕО: Монсунски дождови ги извадија телата на површина, Ганг преполна со...

0
Делумно скриени од долгите трски, мноштво тела прекриени со крпи тивко плутаат по светата река Ганг, како потсетник за тоа како жестокиот бран...