таг: Долгата

5 тајни за долга и здрава коса што ги практикуваат жените...

0
Индијките се познати по долгата и здрава коса, а еве како ја негуваат на сосема природен начин Убавата, долга и убава коса...

Финска следната година ќе почне да гради ограда на границата со...

0
Изградбата на планираната ограда со бодликава жица долж долгата граница на Финска со Русија ќе...

Во ова село живеат жени со најдолга коса на светот –...

0
Долгата коса ја покриваа и ја одржуваа како најголема интимност, но денес времињата се сменија. Долгата, негувана коса е симбол на женственост...