таг: докотори

Што да се напиете утре, по денови обилни празнични ручеци и...

0
Сите докотори советуваат да внесувате најмалку два литра течности дневно. Но, одделни пијалоци освен што го хидрираат организмот, благопријатно влијаат на организмот и...