таг: Докиќ

Д-р Докиќ: Децата помалку се заразуваат и имаат полесна клиничка слика,...

0
Проф. д-р Дејан Докиќ вели дека родителите не треба да се плашат да ги пуштат своите деца во градинка. Тие...